150,000تومان
خصوصیات محصول | |
فرمول شیمیایی | CH₃COOH |
چگالی | 1.05 g/cm3 (20 °C) |
نقطه ذوب | 17 °C |
پی اچ | 2.5 (50 g/l, H₂O, 20 °C) |
گرید | ACS,ISO,Reag. Ph Eur |
شرایط نگهداری | Store at +15°C to +25°C. |
مشخصات محصول
نام اصلی:
استیک اسید
نام لاتین:
Acetic acid
نام های مترادف:
Ethanoic acid
استیک اسید ترکیب آلی با فرمول مولکولی (CH3COOH) یکی از مهمترین ترکیبات کربوکسیلیک اسیدها میباشد.
این اسید یک اسید ضعیف بوده زیرا تنها مقداری اسید جدا شده در محلول آبی میباشد. استیک اسید بدون آب و خالص (استیک اسید یخی) یک مایع بدون رنگ بوده که آب را از محیط اطرافش جذب میکند (هیگروسکوپی) و در دمای 16.5 به شکل یک جامد کریستالی بیرنگ منجمد میشود. اسید خالص و محلولهای غلیظ آن بسیار خورنده هستند.
اسیداستیک به طور طبیعی از میوه ها وبرخی از مواد غذایی فاسد شده از فرایند تخمیر تولید میشوند و یکی از اسیدهای قدیی شناخته شده توسط انسان میباشد.محلول رقیق استیک اسید توسط تخمیر و اکسید شدن کربوهیدرات های طبیعی تشکیل میشود که به آن سرکه میگویند
ساختار کریستالی اسید استیک نشان میدهد که مولکولها به صورت دی مر جفت میشوند که پیوندهای هیدروژنی آنها را به هم متصل کردهاست. دی مرها را میتوان در بخار ۱۲۰درجه سانتی گراد شناسایی کرد. این حالت ممکن است در فاز مایع اسید استیک خالص نیز رخ دهد اما در صورت وجود آب، به سرعت به هم میریزد.
برند | داروکو |
---|---|
مشخصات فیزیکی | مایع |
وزن و حجم | 4 کیلویی, ا کیلو گرمی |
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.